Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerconcert

juli 9, 2022 @ 17:00 - 20:00

Gratis

Het is zover! De afsluiting van een bewegen seizoen voor Brassband Opsterland staat voor de deur. Voor velen anderen maar ook voor ons was dit een bijzonder jaar. Een jaar dat de deuren van een kiertje, weer dicht gingen om uiteindelijk volledig open te kunnen slaan. Een seizoen waarin wij als Brassband Opsterland ons 10 jarig bestaan mochten vieren door middel van een prachtig jubileumconcert. Een seizoen waarin wij weer mochten schitteren met het Gouden Spiker Festival. Wat vooral dit seizoen een bijzonder seizoen maakte, is dat wij weer met elkaar mochten doen waar wij zo lang op hebben gewacht. Namelijk door met elkaar onze grootste hobby uit te voeren én daarbij ook nog eens heel veel plezier en gezelligheid te hebben!

 

Graag willen wij, ook samen met u, dit seizoen met veel muzikaliteit afsluiten. Dit om ook vervolgens vooruit te kunnen kijken naar een volgend prachtig en muzikaal seizoen!
Dit zomerconcert wordt gehouden op 9 juli om 17:00 op de parkeerplaats van de Plaza in Bakkeveen. Hiervoor geldt een vrije inloop!
Naast Brassband Opsterland zal ook onze eigen Koperbende ook nog schitteren en ons voorzien van prachtige muzikale klanken.
Dus voel je van harte welkom om dit zomerconcert met ons te vieren.

 

 

Gegevens

Datum:
juli 9, 2022
Tijd:
17:00 - 20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Parkeerplaats Plaza Bakkeveen
Foarwurker Wei 11
Bakkeveen, Friesland 9243 JZ Nederland