Opsterlands Jeugdorkest

Hé wat leuk dat je op de website kijkt. Dit betekent vast dat je interesse en zin hebt in een leuk concert. Eerst leggen we even uit wat we gaan doen.

WAT GAAN WE DOEN?

Brassband Opsterland organiseert op 8 juli een concert voor iedereen die het leuk vind om muziek te maken. Van beginner tot gevorderde – van jong tot oud

Aan het concert doen dan maar liefst 4 verschillende orkesten mee namelijk:

  1. Spelenderwijs orkesten (beginnende speler) 
  2. Opsterlands jeugdorkest (beginnende speler met een aantal jaren les) 
  3. FOM orkest (volwassenen die het musiceren met elkaar weer hebben opgepakt, ontstaan uit Nij Talinten project) 
  4. Brassband Opsterland (gevorderde speler) 

WIE IS HET OPSTERLANDS JEUGDORKEST?

Dat zijn jullie!! 

Alle HaFaBra leerlingen met minimaal 1-2 jaar les in Opsterland kunnen zich hiervoor opgeven.

Dus heb je 1-2 jaar les, speel je slagwerk, saxofoon, bugel, cornet, clarinet of welk HaFaBra instrument dan ook geef je dan vooral op.

Met elkaar gaan we dan een groot leerlingorkest maken. Hoe leuk is dat wel niet om samen met je vrienden in een groot orkest te spelen en wie weet maak je er nog meer muziekvrienden mee.

HOE ZIET HET ERUIT??

Op 1 juli studeren jullie tijdens een studiedag met elkaar muziek in die je vooraf thuis gestuurd krijgt.

Hans Jonker (dirigent van CMV de Bazuin uit Tijnje gaat dit met jullie instuderen met ondersteuning van leden van Brassband Opsterland. Tussendoor is er tijd voor een spelletje en ander vermaak.Voor eten en drinken wordt gezorgd. Op 8 juli geven we dan een knal concert.

HEBBEN WE JE OVERGEHAALD?

Geef je dan snel op via het onderstaande email adres!. Er zijn geen kosten aan deelname. De studiedag is incl. eten en drinken, muziek, directie en al het andere wat erbij komt kijken.

Je kunt je tot vrijdag 6 juni opgeven.

Maak vooral je muziekvrienden enthousiast, heb je nu een muziekvriend die niet in de gemeente Opsterland woont maar die ook super enthousiast is overleg dan even met ons. In overleg is er veel mogelijk.

De studiedag zal op 1 juli plaats vinden van 10:30 tot 16:00 in het spikerplak te Lippenhuizen. Deze studiedag is o.l.v Hans Jonker. 

Het concert zal echter plaats vinden ‘s avonds te Gorredijk

Zien we je snel??

Voor meer info: 06-10080609 of stel je vraag via de mail op info@brassbandopsterland.nl