Op zaterdag 2 november was er veel jeugdtalent te vinden in de Iepen Doar te Frieschepalen, want er stond een reis over de hele wereld op het programma. Er werd feestelijk geopend met een openingslied, gezongen door kinderen van de lokale basisschool. Jeugdorkest ‘Koperbende’ vervolgde het startsignaal met muziek van over de hele wereld, telkens aangekondigd door getalenteerde presentatoren. Een van hen gekleed in een volledige safari-outfit, de ander tevens spelend lid van Koperbende. Voor de pauze sloot de jeugd af door af te reizen naar Hollywood.

Tijdens de pauze werd er door jong en oud een hapje en een drankje genuttigd, waarna Brassband Opsterland het concert vervolgde met bekende filmmuziek. Van Harry Potter tot Disney’s ‘Planes’.

Wij kijken terug op een prachtig lokaal concert waarin muzikaal talent van jong en oud samen zijn gekomen!

Brassband Opsterland en Jeugdorkest Koperbende zullen rond de kerstdagen verspreid te horen zijn. Onze jeugd staat trots in het voorprogramma van de Spijkerpakkenband, met de voorstelling ‘Scrooge’. De kaartverkoop en details kunt u via de volgende link vinden:

http://muziekinopsterland.nl/webshop

In het nieuwe jaar staat het eerste concert weer op het programma. Dit betreft ons Nieuwjaarsconcert, waarin de Brassband een samenwerking aangaat met Wiebe Kaspers en band. Meer informatie over dit concert volgt spoedig.

foto’s door D. Wenzel Fotografie

Categorieën: Uncategorized