Dit jaar doet Koperbende, de jeugdband van Brassband Opsterland, mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie.  Wij vragen u daarom, wanneer boodschappen doet bij de Poiesz, de Jeugd Sponsor Munten te sparen voor Koperbende. Door de munten in de koker te stoppen van Koperbende bij de Poiesz supermarkt in Bakkeveen helpt ons ontzettend mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Koperbende, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdband Koperbende.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Koperbende is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Bakkeveen. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april 2019 bij Poiesz supermarkten.

Gaat u niet in Bakkeveen naar de Poiesz maar wilt u Koperbende wel steunen tijdens de Jeugd Sponsor Actie? U kunt uw munten dan inleveren in de daarvoor bestemde collectebus in de Iepen Doar, Frieschepalen.

Alvast bedankt voor uw steun tijdens deze actie!

Categorieën: Uncategorized