Brassband Opsterland en Jeugdtheater “Leef” brengen een voorstelling door de tijd naar Bakkeveen. De Band en Toneelvereniging hebben de handen in een gesloten om samen op de planken een fantastische voorstelling door de tijd te geven. Vele vragen over het verleden tot nu komen aan bod, zoals;

  • Zou je in het verzet gaan in WOII ?
  • Krijgen we de jeugd nog van de bank vandaag de dag?
  • Hoe ziet de toekomst van onze jeugd er uit?
  • Komt er ooit nog een Elfstedentocht?

Allerlei vragen die voorbij komen in de voorstelling “Troch De Tiid” in maarliefst twee voorstelling avonden! Het belooft een avond vol spanning, sensatie, muziek en toneel te worden, uitgevoerd door lokaal muzikaal- en theatraal talent!

Reserveer uw tickets voor een voorstelling zo lang er nog plekken beschikbaar zijn. Dit kan gemakkelijk en veilig via iDeal (Voorverkoop), telefonisch via “Leef” 06 43 53 99 92, of koop tickets aan de kassa (buiten voorverkoop).

Wij hopen u te mogen amuseren op onze voorstellingen!

Categorieën: Uncategorized